Online winkelen bij Sporthuis Johan Jansen

Kijk hieronder voor de artikelen

Bespanservice

Een goede richtlijn: 1 keer per week spelen, 1 keer per jaar uw racket laten bespannen. Een goede bespanning voorkomt blessures (zoals een tennisarm of een schouderblessure) en verhoogt de speelvreugde!

Wij doen ons best om uw nieuwe bespanning binnen 24 uur klaar te hebben.

Tennisballen

Wij hebben een ruim assortiment tennisballen tegen gegarandeerd lage prijzen. Naast gasgevulde tennisballen, drukloze ballen en kindertennisballen.

Algemene info tennisballen

Tennisballen worden gemaakt van rubber en worden aan de buitenzijde bedekt met vilt. De kwaliteit van de viltlaag bepaald ook voor een groot deel de speeleigenschappen van de tennisballen. Op de proftour wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gele tennisballen waar er bij trainingen nog weleens andere kleuren worden gebruikt. Alle ballen die gebruikt worden voor bondscompetities, toernooien en overige evenementen moeten goedgekeurd zijn door de ITF. Tennisballen die niet gekeurd zijn mogen niet gebruikt worden bij officiële evenementen.

Tennisbal merken

In ons assortiment hebben we een groot aantal verschillende merken tennisballen. Wilson, Tretorn, Dunlop en Head.

Tennisgrips

Tennisgrips verhogen de hoeveelheid grip op het racket. Een goede grip absorbeert vocht waardoor het racket minder snel uit je handen glijdt. Een goede grip zorgt duidelijk voor een toename van het speelcomfort.

Basisgrip of overgrip?

De eerste keuze die je maakt wanneer je een nieuwe grip aanschaft is of je kiest voor een basisgrip of een overgrip. Een basisgrip leg je direct over het handvat aan terwijl je een overgrip over de basisgrip heen aanlegt. Welke tennisgrip is voor jou het beste? Dat is vooral een persoonlijke voorkeur. Een basisgrip is minder aan slijtage onderhevig terwijl je een overgrip vaker dient te vervangen om het speelcomfort te behouden. Veel wedstrijdspelers maken gebruik van overgrips zodat ze met regelmaat het gevoel van een ‘nieuwe’ tennisgrip ervaren en zo iedere wedstrijd met perfect materiaal te kunnen starten.

Kennemerstraatweg 113
1851 BC Heiloo
Tel. 072 – 533 66 70
info@sporthuisjohanjansen.nl
Openingstijden:

Ma 13:00 tot 18:00 uur
Di: 09:00 tot 18:00 uur
Wo: 09:00 tot 18:00 uur
Do: 09:00 tot 18:00 uur
Vr: 09:00 tot 18:00 uur
Za: 09:00 tot 17:00 uur

Nieuw bij Sporthuis Johan Jansen:

Laat uw tennisracket doormeten door onze bespanningsmeter.

Meten spanning tennisracket - Sporthuis Johan Jansen

De bespanningsmeter laat zien hoeveel kilogram er nog in uw racket zit!
De bespanning te slap geworden?
De hoogste tijd voor een nieuw bespanning!